partner in ondernemen
Deel deze pagina:

26 sep
2017

Netwerken is net werken in Oost Gelre

“Netwerken is net werken”! Ren√© Hoijtink, wethouder gemeente Oost Gelre, sloot hiermee zijn welkomstwoord af en wenste de ruim 40 aanwezige ondernemers bij het ondernemerscaf√© veel inspiratie, kennis en plezier toe. ROZ en de gemeente Oost Gelre organiseerden maandagavond 25 september een ondernemerscaf√© in het gemeentehuis in Lichtenvoorde. Dit concept bleek ook in Oost Gelre een succes.

Nadat Maureen Oude Oosterik, manager bedrijfsvoering en projecten bij ROZ, de ondernemers had bijgepraat over de diensten van ROZ, stonden er twee interessante sessies op het programma.

Ruben Tank en Thijs van der Heijden van Kapitaal Lokaal vertelden over de verschillende manieren van crowdfunding en de voor- en nadelen. Crowdfunding is meer dan alleen een zak geld. Het is ook een marketingtool om een nieuw netwerk met ambassadeurs op te bouwen. De sessie van Bas Stortelers van Niice Digital Marketing sloot daar mooi op aan. Hij vertelde over de mogelijkheden van de verschillende social media kanalen, het belang van een goede strategie en gaf concrete tips en trucs mee.

De ondernemers bleven nog lang na de sessies met elkaar en met de aanwezige organisaties, waaronder ook Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek en Werkgevers Servicepunt Achterhoek, in gesprek. Zowel ROZ als de gemeente waren tevreden over de opkomst en inhoud van de avond en ontvingen enthousiaste reacties van de aanwezige ondernemers.

Bekijk enkele foto’s op onze Facebookpagina >>