partner in ondernemen
Deel deze pagina:

13 jun
2016

Netwerken werkt ook in Haaksbergen tijdens Ondernemerscafé

Vanavond kwamen een kleine 40 ondernemers en zzp’ers naar ’t Hagen in Haaksbergen voor het Ondernemerscafé, georganiseerd door de gemeente Haaksbergen en ROZ. De avond stond in het teken van netwerken; kennismaken met andere ondernemers en met de aanwezige organisaties.

Wethouder Annette Nijhuis verzorgde de opening. Zij onderstreepte het belang van netwerken en ondernemersavonden als deze; in contact komen met Haaksbergse collega-ondernemers zodat men ook zaken blijft doen in Haaksbergen.

IMG_4970

Korte introducties waren er van ROZ en Rabobank Enschede Haaksbergen. Zij vertelden wat zij voor de aanwezige ondernemers kunnen betekenen. Ken Meinderink van Administratiekantoor Meinderink praatte de bezoekers bij over de modelovereenkomsten als vervanger van de VAR-verklaring.

Bert Breukers, trainer en ondernemersadviseur bij ROZ, haakte in op het belang van netwerken met de workshop ‘Echt netwerken werkt echt’. Onder het motto ‘You never get a second chance to make a first impression’ motiveerde Bert de ondernemers om zichzelf zo goed en duidelijk mogelijk voor te stellen aan iemand die ze nog niet kenden. Daarna legde hij het nut en de noodzaak van een goede elevator pitch uit. De zaal kwam flink in beweging en er werd druk kennisgemaakt met elkaar.

FullSizeRender[2]

Na het programma bleven de ondernemers nog lang met elkaar in gesprek onder het genot van een hapje en drankje. Zowel de gemeente en ROZ als de aanwezige ondernemers kijken terug op een geslaagde avond.