partner in ondernemen
Deel deze pagina:

12 feb
2019

Netwerkmodus 'aan' bij ruim 60 starters en zzp'ers in Nijverdal

Ruim 60 starters en zzp’ers waren maandagavond 11 februari aanwezig bij het netwerkcafé bij ZINiN in Nijverdal, dat we samen met de gemeenten Almelo, Hellendoorn en Wierden organiseerden. Of het aan de sfeervolle omgeving van de foyer van ZINiN lag of aan de enthousiaste aanwezigen zelf, er werd vanaf het begin van de avond volop genetwerkt.

Wethouder Margreet Overmeen-Bakhuis van de gemeente Hellendoorn heette iedereen welkom en benadrukte het belang van ondernemers voor de gemeente. En het belang van netwerken en sparren, met name voor eenpitters. Onze collega’s Chantal Joldersma en Sharon Leuveld presenteerden de mogelijkheden van ROZ én het online platform StarteninTwente.nl. Betsy Diender-Lohuis deelde haar ondernemersverhaal en ervaringen. Toen de OAD failliet ging had Betsy daar 27 jaar gewerkt. Bij haar nieuwe baan merkte ze dat klanten van de OAD haar opzochten en zaken wilden doen met haar. Dat motiveerde haar om haar eigen bedrijf BDL-Grouptravel te starten, nu vier jaar geleden.

Kennis konden de starters en zzp’ers opdoen in één van de twee powersessies: Social media door Nietzelfdoen.com of Marketingkaarten door ROZ en InnoValor. Heidi Dekker van Nietzelfdoen.com gaf tips bij de verschillende social media kanalen. ‘Marketingkaarten’ is één van de tools op StarteninTwente.nl die helpt te bepalen wat nodig is om jouw bedrijf zo goed mogelijk in beeld te brengen bij je klanten. Daar gingen de deelnemers in deze sessie in tweetallen mee aan de slag. Na het programma bleven de deelnemers nog lang bij de netwerkborrel met elkaar in gesprek. Ook werden er mooie matches gemaakt. Eén van de deelnemers, werkzaam in de food-sector, vertelde enthousiast dat ze een food-fotograaf had gevonden.

Zowel de organiserende gemeenten als wij waren enthousiast over de avond en we gaan kijken hoe we hier een vervolg aan kunnen geven.

Bekijk het fotoalbum op Facebook >>