partner in ondernemen
Deel deze pagina:

16 mei
2017

NIEUW: Oriëntatietraining Sociaal ondernemen door ROZ

Wat is sociaal ondernemen? Wat kan sociaal ondernemen voor u en uw (nog te starten) bedrijf betekenen? Voor alle ondernemers en starters die meer willen weten over dit onderwerp organiseert ROZ een oriëntatietraining Sociaal ondernemen op maandagavond 10 juli 2017 van 19.00 – 21.30 uur in Ondernemerscentrum H164, Enschedesestraat 164 in Hengelo (vanwege de vele belangstelling is de eerste editie van deze training op 12 juni al vol).

Sociaal ondernemen is trending topic. Steeds meer ondernemers en starters realiseren zich dat het creëren van maatschappelijke impact van toegevoegde waarde is. Niet alleen voor de maatschappij, maar ook voor hun eigen bedrijf. Klanten en opdrachtgevers vragen hier steeds vaker naar bij het aangaan van samenwerkingen.

Maar wat houdt sociaal ondernemen nu precies in? Wat is het verschil met maatschappelijk verantwoord ondernemen? Wanneer bent u sociaal ondernemer en wie kan u daarbij helpen? In deze training krijgt u hier onder andere aan de hand van inspirerende praktijkvoorbeelden inzicht in. U maakt kennis met het speelveld van sociaal ondernemers en voorbeelden van verdienmodellen. Er is volop de gelegenheid om vragen te stellen en in gesprek te gaan met uw collega ondernemers en het ROZ hierover.

Na het volgen van deze training kent het begrip sociaal ondernemen voor u geen geheimen meer en weet u of sociaal ondernemen iets voor u en/of uw bedrijf is en hoe het ROZ hierbij kan ondersteunen.

De training wordt verzorgd door Marte di Prima en Ilse van den Brand, accountmanagers sociaal ondernemen van het ROZ.

Aanmelden
Deelname is gratis. Er is plek voor 15 deelnemers, wees er snel bij.
Aanmelden kan via deze site >>