partner in ondernemen
Deel deze pagina:

16 okt
2017

NIEUW: Startersevent Achterhoek op 16 november

ROZ en de Sociale Dienst Oost Achterhoek organiseren samen het Startersevent Achterhoek op donderdag 16 november 2017 van 13.30 – 17.00 uur op het Loopbaanplein in Winterswijk. Wilt u een eigen bedrijf beginnen of bent u de afgelopen drie jaar gestart? Dan bent u van harte welkom.

“Er komt veel op je af als je een bedrijf wilt starten of pas gestart bent. Starters zijn op zoek naar allerlei relevante informatie, kennis en nieuwe mensen die hen verder kunnen helpen. Dat bieden wij hen in één middag op één plek met dit gratis Startersevent”, aldus Benno Ekkelboom, startersadviseur bij ROZ.

Wim Aalderink, wethouder gemeente Winterswijk, verzorgt de opening. U kunt kennis opdoen in enkele powersessies over startersthema’s als social media en belastingen en informatie ophalen op het kennisplein bij een tiental organisaties en bedrijven. Uiteraard is er mogelijkheid om te netwerken met elkaar. Voor inspiratie zorgen Margreet Jansen (Het Woordenpalet), Joost Schrijver (Appel4you.nl) en Floris Dinkelman (Flofit), zie foto. Zij delen hun ondernemerservaringen en tips.

Denkt u over het starten van een eigen bedrijf? Of kent u iemand met ondernemersplannen?
Meer informatie en alvast aanmelden >>