partner in ondernemen
Deel deze pagina:

04 apr
2016

Nieuw Startersevent in Twente op donderdag 2 juni in Gieterij Hengelo

ROZ organiseert met medewerking van alle veertien Twentse gemeenten en de provincie Overijssel een groot Startersevent op donderdag 2 juni 2016 van 15.00 tot 21.30 uur in de Gieterij in Hengelo. Iedereen in Twente die een eigen bedrijf wil beginnen of de afgelopen drie jaar gestart is, is van harte welkom.

“Er komt veel op je af als je een bedrijf wilt starten of pas gestart bent. Starters zijn op zoek naar allerlei relevante informatie, kennis en nieuwe mensen die hen verder kunnen helpen. Dat bieden wij hen op één plek met het Startersevent Twente”, aldus Maureen Oude Oosterik, manager bedrijfsvoering ROZ en betrokken bij de organisatie.

De bezoekers kunnen kennis opdoen in powersessies over diverse startersthema’s. Denk aan sessies op het gebied van social media, fiscaliteiten en administratie, marketing, juridische aspecten, zoekmachinemarketing, crowdfunding, starten vanuit een uitkering, groeien, franchising en sociaal ondernemen.
Zij kunnen informatie ophalen bij stands van organisaties en bedrijven die kunnen helpen bij de start of doorgroei van het bedrijf en ervaringen uitwisselen op het Startersplein. Netwerken staat gedurende het event centraal. Op het speciaal daarvoor ingerichte Netwerkplein worden netwerkactiviteiten verzorgd, is plek voor netwerkorganisaties en kunnen de bezoekers kennismaken met elkaar.

Meer informatie over het programma en alvast aanmelden: www.starterseventtwente.nl

poster Startersevent Twente