partner in ondernemen
Deel deze pagina:

01 mrt
2019

NIEUW: Video’s Succesvol van start over de belangrijkste startersthema’s

Een bedrijf starten kost tijd, een goede voorbereiding en veel energie. Of je nu start als zzp’er, freelancer of ondernemer. Waar moet je allemaal aan denken? Waar krijg je mee te maken en wat moet je regelen? Dat legt ROZ uit in de video’s Succesvol van start. In deze korte video’s komen de belangrijkste thema’s aan bod waar je als startende ondernemer mee te maken krijgt.

“Deze video’s zijn een uitstekende eerste stap op weg naar een eigen bedrijf”, vertelt Chantal Joldersma, ondernemersadviseur bij ROZ. “Iedereen die zich wil oriënteren op de start van een bedrijf kan nu altijd en overal online deze informatie bekijken. We brengen belangrijke onderwerpen in beeld als markt en marketing, financiën en geldzaken, administratie en belastingen en bedrijf organiseren. Naast een aantal eigen collega’s hebben ook enkele experts en samenwerkingspartners van ons meegewerkt aan deze video’s, namelijk De Singel Advocaten, Hendriksen Accountants, Oostwerk administratief bedrijf en UWV.”

Wil jij goed voorbereid je eigen bedrijf starten? Bekijk onze video’s Succesvol van start over de belangrijkste thema’s waar je als startende ondernemer mee te maken krijgt!