partner in ondernemen
Deel deze pagina:

21 mrt
2019

Nieuwe ideeën en samenwerkingen bij netwerkcafé in Losser

Op 20 maart organiseerden we samen met de gemeente Losser en de ondernemersverenigingen het netwerkcafé voor (startende) ondernemers van 19.00 – 21.30 uur in ’t Lossers Hoes. Een avond waarop de aanwezige starters én ondernemers volop met elkaar in gesprek gingen. Onder meer over nieuwe samenwerkingen en nieuwe ideeën.

Wethouder Harry Nijhuis van de gemeente Losser verzorgde de opening. “We zijn enthousiast over de opkomst vanavond, en de bekende gezichten die we terug zien. Dat betekent dat er behoefte is aan een avond als deze, om elkaar te ontmoeten en kennis op te doen.” Jos Hovestad was één van de ondernemers met een nieuw idee: een Ondernemershuys in Losser. Hij wil een bruisende plek creëren waar (startende) ondernemers elkaar ontmoeten, versterken en samen kunnen werken. Op dit moment is hij druk bezig om de plannen verder vorm te geven. Wil je op de hoogte gehouden worden hierover? Zoek dan even contact met Jos.

Onze collega’s Chantal Joldersma en Sharon Leuveld presenteerden de mogelijkheden van ROZ én het online platform StarteninTwente.nl. Op StarteninTwente.nl vind je als starter alle informatie en tools die je nodig hebt. En kom je in contact met andere starters en ondernemers. Niet alleen voor starters heel interessant, maar ook voor ondernemers.

Kennis konden de starters en ondernemers ook opdoen in de powersessies over social media door De Contentmaker of marketingkaarten door ROZ. Social media is een feestje. Jouw feestje! In deze sessie gaf Sharita Birtantie tips mee over wat je online deelt en hoe je relevante en afwisselende content creëert. In de sessie Marketingkaarten, één van de tools op StarteninTwente.nl, gingen de deelnemers met brainstormen met behulp van deze tool over hoe zij hun bedrijf zo goed mogelijk in beeld kunnen brengen bij hun klanten.

Uiteraard was er na het programma volop gelegenheid om te netwerken met andere starters en ondernemers en in gesprek te gaan met ROZ en de gemeente. Veel starters en ondernemers maakten hier gebruik van.