partner in ondernemen
Deel deze pagina:

02 aug
2017

Nieuwe praktische training Sales

Bent u pas gestart met een eigen bedrijf en wilt u uw nieuwe product of dienst introduceren? Of bent u al een poosje ondernemer en loopt uw omzet terug? Of wilt u juist groeien? Dan heeft u nieuwe klanten of meer opdrachten nodig!

Hoe pakt u dit aan? Veel ondernemers en starters vinden het lastig om hun product of dienst te verkopen. En laten we eerlijk zijn, daar komt ook best veel bij kijken. Het gaat niet alleen om het verkoopgesprek, maar ook om het marketingconcept en de acquisitiestrategie die u inzet. Natuurlijk is er veel informatie te vinden in boeken en op het internet, maar hoe past u dit in de praktijk toe? Ondernemen is net als topsport; u moet voortdurend oefenen en trainen om beter te worden. Wilt u daarmee aan de slag op het gebied van sales? Dan is de nieuwe praktische training Sales iets voor u!

U ontwikkelt en verbetert uw verkoopvaardigheden continu tijdens de verschillende modules van de training. U komt tot een eigen verkoopstrategie én actiegericht verkoopplan en bouwt tijdens de training een netwerk op.

Meer informatie en aanmelden >>