partner in ondernemen
Deel deze pagina:

23 jan
2018

Nieuwe training ‘Groeien met uw bedrijf’ op 8 en 22 maart

De economie trekt weer aan. Veel bedrijven profiteren hiervan en laten weer groei van omzet en winst zien. Het midden en klein bedrijf profiteert nog niet in dezelfde mate mee. Uit recente onderzoeken blijkt dat negen van de tien mkb’ers maar niet of nauwelijks groeien. En dat terwijl daar nu volop mogelijkheden voor zijn.

Daarom verzorgt ROZ samen met Duchateau Business Empowerment de training ‘Groeien met uw bedrijf’, speciaal voor die ondernemers uit het kleinbedrijf die groeipotentie hebben, maar nog niet weten hoe ze dit aan moeten pakken. Ondernemers die willen weten waar hun groeikansen liggen en hoe ze deze zo goed mogelijk kunnen benutten.

De training bestaat uit twee bijeenkomsten en vindt plaats op 8 en 22 maart van 18.30 – 22.00 uur in Ondernemerscentrum H164, Enschedesestraat 164 in Hengelo. Aan de hand van voorbeelden van bekende bedrijven uit de praktijk, worden groeimogelijkheden toegelicht. In welke omgeving bevindt uw bedrijf zich en welke ontwikkelingen spelen daarin? Waarom is het aanpassen van uw bedrijf aan de veranderende omgeving noodzakelijk en hoe begint u hiermee? U krijgt inzicht in allerlei tools die kunnen helpen bij de verschillende fases van groei en leert hoe u deze tools kunt gebruiken voor uw eigen bedrijf. Kansen zien en ideeën ontdekken, zodat uw bedrijf kan groeien. Groeien door innovatie, oftewel inspelen op veranderende marktomstandigheden, nieuwe technologieën en nieuwe klantbehoeften. Dat staat centraal in deze praktische en interactieve training.

Aanmelden
De kosten voor deze training zijn € 59,-. Meer informatie en aanmelden >>