partner in ondernemen
Deel deze pagina:

04 jan
2019

Nieuwe training ‘Groeien met uw bedrijf – kansen en strategie’

De economie trekt weer aan en dat biedt kansen, ook voor uw bedrijf. Maar hoe pakt u dit aan? Wilt u weten waar groeikansen liggen en hoe u uw bedrijf zo goed mogelijk kunt aanpassen om deze kansen te benutten? Dan is deze nieuwe praktische training waarin groeikansen en strategie centraal staan, iets voor u. De training ‘Groeien met uw bedrijf – kansen en strategie’ vindt plaats op maandag 4 februari van 19.00 – 22.00 uur in Ondernemerscentrum H164, Enschedestraat 164 in Hengelo. Vanwege de vele animo is de training van 4 februari al vol. Een nieuwe datum is gepland, namelijk dinsdag 16 april.

Aan de hand van voorbeelden van bekende bedrijven uit de praktijk en een succesvolle groeier uit de omgeving, worden de groeimogelijkheden uitgelegd. Op een praktische en interactieve manier leert u groeikansen te herkennen en te vertalen naar uw eigen bedrijf met behulp van de tool ‘Business Model Canvas’. Daarnaast krijgt u inzicht in verschillende groeistrategieën en welke strategie het beste bij u past. Uiteraard is er volop gelegenheid om uw groeiplannen uit te wisselen met de andere deelnemers.

Na deze training kunt u verdiepingstrainingen volgen over specifieke thema’s rondom groei. Denk aan personeel, financiering en de veranderende rol van de ondernemer. Ook is individuele begeleiding en coaching bij groei mogelijk. De training wordt mede mogelijk gemaakt door de provincie Overijssel.

Deelname is gratis. Er is slechts plek voor 20 ondernemers, wees er snel bij.

Meer info en aanmelden >>