partner in ondernemen
Deel deze pagina:

17 dec
2018

Noteer alvast in je agenda: Startersevent Achterhoek op 7 maart

Na het succes van vorig jaar organiseert ROZ op donderdag 7 maart 2019 wederom het Startersevent Achterhoek. Ditmaal op het gemeentehuis van Bronckhorst in Hengelo (Gld) van 13.30 – 17.00 uur. Wil je een eigen bedrijf beginnen of ben je de afgelopen drie jaar gestart in de Achterhoek? Dan ben je van harte welkom.

Je kunt kennis opdoen in enkele powersessies over startersthema’s en informatie ophalen op het kennisplein bij een tiental organisaties en bedrijven. Uiteraard is er gelegenheid
om te netwerken met elkaar. Voor inspiratie zorgen Pim Michels (Go 4 Goals Online Marketing), Erik Legters (Distilleerderij De Bronckhorst) en Iris Hulsteijn (Visser Mode), zie foto. Zij delen hun ondernemerservaringen en tips. Meer informatie over het programma volgt binnenkort. Wil je het programma in je mailbox ontvangen? Stuur dan een mail naar s.leuveld@rozgroep.nl.

Het Startersevent Achterhoek wordt georganiseerd door ROZ en de gemeente Bronckhorst, met medewerking van de gemeenten Berkelland, Oost Gelre en Winterswijk en de Sociale Dienst Oost Achterhoek.