partner in ondernemen
Deel deze pagina:

21 okt
2013

November 2013: Maand van het ondernemen in Almelo

Het ROZ organiseert in november de Maand van het Ondernemen in Almelo. Iedereen die een bedrijf wil starten of al actief is als ondernemer, is van harte welkom in onze pop-up store aan de Passage 3 in Almelo. Wij zijn hier dagelijks aanwezig om al uw vragen op het gebied van ondernemerschap te beantwoorden. Daarnaast organiseren we allerlei interessante bijeenkomsten en activiteiten.

Het ROZ organiseert in november de Maand van het Ondernemen in Almelo. Iedereen die een bedrijf wil starten of al actief is als ondernemer, is van harte welkom in onze pop-up store aan de Passage 3 in Almelo. Wij zijn hier dagelijks aanwezig om al uw vragen op het gebied van ondernemerschap te beantwoorden.

De openingstijden van onze pop-up store zijn:
Maandag                      13.00 – 17.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag       09.00 – 17.00 uur
Zaterdag                       09.30 – 16.00 uur

Daarnaast organiseren we allerlei interessante bijeenkomsten en activiteiten. Denk aan een Starterszaterdag, workshops ‘Een eigen bedrijf iets voor u?’, training ‘Tips en trucs voor een goede administratie’, coachmiddagen ‘De ondernemer draait door!’, een debat over de stand van de Almelose economie, trainingen voor studenten en een themabijeenkomst voor creatieve ondernemers.
BEKIJK HIER het volledige programma van de Maand van het Ondernemen.

Deelname is kosteloos. Dat geldt voor de gehele Maand van het Ondernemen in Almelo! Maak gebruik van deze unieke mogelijkheid van het ROZ en meld u aan voor een of meerdere bijeenkomsten of trainingen. Of kom langs met uw vraag. Het ROZ staat voor alle Almelose starters en ondernemers klaar!

LET OP!: Wij zijn flexibel, net als ondernemers dat moeten zijn. Daarom kan het zijn dat er programmaonderdelen bijkomen of wijzigen. Houd daarom onze website in de gaten en blijf op de hoogte via onze social media: Twitter en Facebook!