partner in ondernemen
Deel deze pagina:

04 jun
2014

Nu ook trainingen financiën en administratie in Winterswijk

Het ROZ organiseert trainingen op het gebied van financiën en administratie. Deze trainingen worden nu ook aangeboden in Winterswijk op het Adviespunt voor Ondernemen.

> De basis van uw administratie | 18 juni 2014, 13.30 – 17.30 uur
In deze basistraining komen de belangrijkste financiële begrippen behorend bij uw administratie aan bod. Met behulp van voorbeeldadministraties krijgt u inzicht in de winst- en verliesrekening en de balans en hoe deze elkaar beïnvloe¬den. Bent u al bekend met de financiële begrippen en heeft u vragen over de inrichting van uw eigen administratie? Dan is de training ‘Aan de slag met uw administratie’ iets voor u.

> Aan de slag met uw administratie | 24 juni 2014, 13.30 – 17.30 uur
Een goede administratie is van groot belang voor u als ondernemer. Het vergroot uw inzicht in uw bedrijf en u bent een betere gesprekspartner voor uw boekhouder. Maar wat is een goede administratie: wat bewaart u wel en niet? U gaat zelf aan de slag met uw administratie en brengt de verschil¬lende financiële begrippen in de praktijk.

Beide trainingen vinden plaats op het Adviespunt voor Ondernemen op het Loopbaanplein Oost Achterhoek, Burg. Bosmastraat 7 in Winterswijk.

Aanmelden voor deze trainingen kan via http://trainingen.rozgroep.nl.