partner in ondernemen
Deel deze pagina:

02 jul
2018

Ondernemers en starters zijn tevreden over de ROZ dienstverlening

ROZ heeft onderzoek laten doen naar het imago en de bekendheid van de organisatie. Ook hebben we onze klanten gevraagd om de dienstverlening te waarderen. Bijna 700 ondernemers en starters uit het werkgebied namen deel aan het onderzoek.

“We zijn erg tevreden met de resultaten. Minstens 84% van de ondernemers en starters is tevreden tot zeer tevreden over de diensten waarvan zij gebruik hebben gemaakt. Bij coaching en trainingen is dit zelfs ruim 93%. We vroegen hen ook waar ze aan denken bij het ROZ. Ons imago is positief; de meest genoemde woorden zijn behulpzaam, toegankelijk, deskundig, betrokken, meewerkend, betrouwbaar en persoonlijk”, aldus Ellen Lansink, manager ROZ.

Niet alleen onze klanten zijn benaderd. Een veel grotere groep ondernemers en starters is uitgenodigd om deel te nemen, onder meer om ook inzicht te krijgen in onze bekendheid. “Daar liggen kansen voor ons”, vertelt Ellen. “Een groot deel van de ondernemers en starters die ons nog niet kenden, gaf aan dat ze graag van onze diensten gebruik hadden gemaakt. Het vergroten van de bekendheid en zichtbaarheid van onze diensten blijft een aandachtspunt. Ondanks dat we hier al dagelijks aan werken, gaan we in ieder geval met de gemeenten waarvoor we werken in gesprek over hoe we dit samen verder vorm kunnen geven. Uiteraard blijven we ook onze intermediairs als banken en accountants hierbij betrekken.”