partner in ondernemen
Deel deze pagina:

12 sep
2017

Ondernemerscafé Almelo over succesvol klanten werven en financieringsmogelijkheden

ROZ en de gemeente Almelo organiseren na het succes van vorig jaar wederom een Ondernemerscafé. Alle zzp’ers en kleine ondernemers uit de gemeente Almelo zijn van harte welkom op maandag 9 oktober 2017 van 19.00 tot 22.00 uur in het Stadhuis, Haven Zuidzijde 30 in Almelo.

Het Ondernemerscafé biedt zzp’ers en ondernemers de gelegenheid om hun netwerk uit te breiden en in contact te komen met collega ondernemers in de omgeving. Er is een interessant programma met twee powersessies; over financieringsmogelijkheden en succesvol klanten werven.

Powersessie ‘Financieringsmogelijkheden voor kleine ondernemers’
Er is veel veranderd in de financieringswereld. De laatste jaren zijn er nieuwe financieringsvormen bijgekomen. Wat betekent dat voor u? Welke financiering past bij u? Welke mogelijkheden zijn er en bij wie kunt u terecht? In deze powersessie wordt u in een uur bijgepraat over allerlei financieringsmogelijkheden voor kleine ondernemers. Van crowdfunding door Collin Crowdfund tot micro- en MKB-kredieten door Qredits en van bancaire financieringen door Rabobank Noord en West Twente tot de Bbz-regeling door ROZ. Na de sessie kunt u persoonlijk in gesprek en uw vragen stellen aan de aanwezige experts.

Powersessie ‘Succesvol klanten werven: hoe pakt u dat aan?’
Als ondernemer bent u overtuigd van uw product of dienst, maar hoe brengt u dat over op potentiële klanten? Veel ondernemers zijn niet als ‘salestijger’ in de wieg gelegd, maar gelukkig zijn er meerdere manieren, kanalen en middelen die u helpen om uw product of dienst te verkopen. En dus meer klanten en opdrachten te werven. In deze sessie geeft Bert Breukers, adviseur en trainer bij ROZ, u tips en trucs waarmee u direct aan de slag kunt.

De avond wordt geopend door wethouder Javier Cornelissen. Niels Neeskens, producer en mede-eigenaar van Studio MAD, deelt zijn ondernemersverhaal en enkele aanwezige ondernemers krijgen de gelegenheid te pitchen voor de zaal. Op de ondernemersmarkt vanaf 21.00 uur zijn de hiervoor genoemde organisaties en bedrijven aanwezig, evenals Oostwerk administratief bedrijf, waar u terecht kunt met uw vragen.

Aanmelden
Deelname is gratis. Aanmelden kan tot 4 oktober via www.rozgroep.nl/almelo of door te bellen of mailen met ROZ (074 241 5100, info@rozgroep.nl). Geef bij uw aanmelding ook aan welke sessie u wilt volgen.

BEKIJK HIER DE UITNODIGING >>