partner in ondernemen
Deel deze pagina:

04 okt
2018

Ondernemerscafé Berkelland over identiteitsmarketing en succesvol klanten werven

Samen met de gemeente Berkelland en Platform B.V. Berkelland organiseren wij een Ondernemerscafé. Alle zzp’ers en ondernemers uit de gemeente Berkelland zijn van harte welkom op maandag 29 oktober 2018 van 19.00 tot 22.00 uur in het gemeentehuis, Marktstraat 1 in Borculo.

Het Ondernemerscafé biedt u de gelegenheid om uw netwerk uit te breiden en in contact te komen met collega ondernemers in de omgeving. Er is een interessant programma met bijdragen van wethouder Gerjan Teselink en ROZ, en twee sessies.

Tom Kikkert, specialist op het gebied van identiteitsmarketing, reist het hele land door om met ondernemers, merken en gemeenten in gesprek te gaan over het belang van een sterke identiteit voor een bedrijf. Tijdens het ondernemerscafé vertelt hij over de rol van consumentengedrag en de verandering die dit in de praktijk teweegbrengt voor bedrijven. Aan de hand van grotere merken en lokale bedrijven laat hij zien hoe u uw identiteit kunt bepalen en hoe een andere manier van denken betekenis kan geven aan het bedrijf. Bert Breukers, ondernemersadviseur en trainer bij ROZ, geeft in zijn sessie concrete tips over hoe u nieuwe klanten en opdrachten kunt werven. Veel ondernemers zijn niet in de wieg gelegd als ‘salestijger’, maar er zijn meerdere manieren, middelen en kanalen die kunnen helpen om uw product of dienst te verkopen.

Aanmelden
Deelname is gratis. Aanmelden kan tot 26 september via www.rozgroep.nl/berkelland, info@rozgroep.nl of 074-2415100.

Bekijk hier de uitnodiging >>