partner in ondernemen
Deel deze pagina:

25 okt
2016

Ondernemerscafé Bronckhorst op 21 november met sessies over modelovereenkomsten en crowdfunding

ROZ en de gemeente Bronckhorst organiseren een Ondernemerscafé. Alle zzp’ers en kleine ondernemers uit de gemeente Bronckhorst zijn van harte welkom op maandag 21 november 2016 van 19.00 (inloop tot 19.15 uur) tot 22.00 uur in het Gemeentehuis, Elderinkweg 2 in Hengelo (Gld).

bronckhorst-ondernemerscafe-2016

Tijdens het Ondernemerscafé krijgt u de gelegenheid om uw netwerk uit te breiden en in contact te komen met collega zzp’ers en ondernemers in uw omgeving. Ook kunt u vragen stellen over hoe u bepaalde zaken aan moet pakken en sparren over de bedrijfsvoering.

Er is een interessant programma samengesteld. Wethouder Paul Seesing heet iedereen welkom en ROZ en het WerkgeversServicepunt Achterhoek vertellen kort wat zij voor u kunnen betekenen. Enkele aanwezigen krijgen de kans om te pitchen voor een volle zaal en zichzelf en hun bedrijf te presenteren.

Vervolgens kunt u kiezen uit twee powersessies:

Powersessie ‘Modelovereenkomsten; hoe werkt dat nu?’
Als u met een opdrachtnemer of voor een opdrachtgever gaat werken, moet er bepaald worden of er sprake is van een dienstbetrekking. Twijfelt u? Dan kunt u een modelovereenkomst gebruiken. Wat betekenen die modelovereenkomsten, oftewel de nieuwe Wet DBA, voor ondernemers? En hoe ziet zo’n overeenkomst er uit? Henk Jonker geeft uitleg en u kunt met al uw vragen bij hem terecht.

Powersessie ‘Crowdfunding in de nieuwe financieringswereld’
De opkomst van crowdfunding en andere alternatieve financieringsvormen biedt nieuwe mogelijkheden voor ondernemers. Evenals combinaties van financieringsvormen, oftewel ‘gestapeld financieren’. Maar hoe werkt dat? Irene van Duijn en Patrick Ebbekink praten u bij over ‘Het Nieuwe Financieren’. Vervolgens gaat Ronald Treijtel dieper in op crowdfunding. Crowdfunding is meer dan alleen een zak geld. Het is ook een marketingtool om een nieuw netwerk op te bouwen.

Er is volop gelegenheid om te netwerken met elkaar. Op de ondernemersmarkt vanaf 21.00 uur is het Nederlands Subsidie Instituut aanwezig met een speciale Subsidie helpdesk. Daarnaast kunt u met al uw vragen ook terecht bij ROZ, de gemeente Bronckhorst, Oostwerk administratief bedrijf, Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek, Collin Crowdfund en de Belastingdienst.

Aanmelden
Deelname is gratis. Aanmelden kan tot en met 18 november via www.rozgroep.nl/bronckhorst of bel of e-mail met het ROZ (074 241 5100, info@rozgroep.nl). Geef bij aanmelding ook de keuze voor de powersessie door; Modelovereenkomsten of Crowdfunding.

Bekijk hier de uitnodiging >>