partner in ondernemen
Deel deze pagina:

17 mei
2016

Ondernemerscafé Haaksbergen op maandag 13 juni 2016

Zelfstandig ondernemerschap biedt u veel vrijheid en stelt u in staat uw eigen keuzes te maken. Heeft u toch nog vragen over hoe u bepaalde zaken moet aanpakken of wilt u eens met iemand sparren over uw bedrijfsvoering? Kennismaken met collega zzp’ers en ondernemers in gemeente Haaksbergen en uw netwerk uitbreiden? Kom naar het Ondernemerscafé!

Daarom organiseren ROZ en de gemeente Haaksbergen een Ondernemerscafé. Alle zzp’ers en kleine ondernemers uit de gemeente Haaksbergen zijn van harte welkom op maandag 13 juni 2016 van 19.00 (inloop tot 19.15 uur) tot 22.00 uur bij Partycentrum ’t Hagen, Scholtenhagenweg 36 in Haaksbergen.

Er is een interessant programma voor u samengesteld. Annette Nijhuis, wethouder gemeente Haaksbergen, verzorgt de opening en ROZ en Rabobank Enschede Haaksbergen vertellen wat zij voor zzp’ers en ondernemers kunnen betekenen. Per 1 mei is de VAR verdwenen en vervangen door modelovereenkomsten. Meinderink administratiekantoor licht kort toe wat dit betekent voor de aanwezigen.

Bert Breukers, ondernemersadviseur en trainer bij het ROZ, verzorgt een workshop ‘Echt netwerken, werkt echt!’. Hoe komt u aan uw klanten? Netwerken is de uitgelezen mogelijkheid om nieuwe klanten te werven. Maar wat is effectief netwerken? Bert voorziet de zzp’ers en ondernemers van tips en door middel van een acquisitieveiling kunnen zij direct op zoek naar nieuwe klanten.

Er is volop gelegenheid om te netwerken met elkaar. Op de ondernemersmarkt vanaf 21.00 uur zijn ROZ, de gemeente Haaksbergen, Meinderink administratiekantoor, Rabobank Enschede Haaksbergen en de Haaksbergse Ondernemersvereniging (HOV) aanwezig waar zzp’ers en ondernemers terecht kunnen met hun vragen.

Aanmelden
Deelname is gratis. Aanmelden kan tot en met 10 juni via www.rozgroep.nl/haaksbergen of door te bellen of mailen met ROZ (074 241 5100, info@rozgroep.nl).

Tot ziens op 13 juni!

Bekijk hier de uitnodiging >>