partner in ondernemen
Deel deze pagina:

15 dec
2014

Ondernemerscafé Hengelo

Het ROZ organiseert een Ondernemerscafé op maandag 15 december 2014 van 19.00 (inloop tot 19.15 uur) tot 22.00 uur in Ondernemerscentrum H164, Enschedesestraat 164 in Hengelo, speciaal voor zzp’ers en ondernemers tot ongeveer 5 medewerkers.

Mariska ten Heuw, wethouder gemeente Hengelo, verzorgt de opening. Enkele aanwezigen krijgen de kans om hun bedrijf te pitchen, waaronder Bart Cornelisse en Niels Bergsma van Merk Waardige Marketing, winnaars van de Startersprijs 2014.

Er zijn twee presentaties over zeer actuele en interessante thema’s; crowdfunding en pensioenen. Ruben Twijnstra, partner bij crowdfundingplatform Geldrond.nl en voormalig bankier en financieringsspecialist, praat de zzp’ers en ondernemers bij over de ins en outs van de nieuwe financieringsvorm crowdfunding.
Is het zzp pensioen nu de oplossing voor de pensioendenkende zzp’er of kunnen we spreken van oude wijn in nieuwe zakken? Naast een kijk op het zzp pensioen behandelt René Wormgoor, specialist Pensioenen bij Rabobank, de pensioenmogelijkheden voor ondernemers en geeft hij aandacht aan de risico’s die er echt toe doen bij het opstellen van een financiële planning voor de zzp’er of ondernemer binnen het MKB.

Er is volop gelegenheid om te netwerken met elkaar. Op het ondernemersplein vanaf 21.00 uur zijn ROZ, de afdeling Economische Zaken van de gemeente Hengelo, Small Business Hengelo, Oostwerk administratief bedrijf, de Belastingdienst en de Rabobank aanwezig waar zzp’ers terecht kunnen met hun vragen.

Aanmelden
Deelname is gratis. Aanmelden kan tot en met 12 december. Bel of e-mail met het ROZ (074 241 5100, b.bakker@rozgroep.nl).


Waar en wanneer

LocatieOndernemerscentrum H164, Enschedesestraat 164 in Hengelo
Datum:15-12-2014
Tijd:19:00 - 22:00

Bekijk hier de uitnodiging