partner in ondernemen
Deel deze pagina:

29 aug
2018

Ondernemerscafé Winterswijk over succesvol klanten werven en klantbeleving

De Winterswijkse Uitdaging, ROZ (Regionale Organisatie Zelfstandigen) en de gemeente Winterswijk organiseren samen een Ondernemerscafé. Alle zzp’ers en kleine ondernemers uit de gemeente Winterswijk zijn van harte welkom op maandag 24 september 2018 van 19.00 tot 22.00 uur bij de Winterswijkse Uitdaging, Torenstraat 9 in Winterswijk.

Het Ondernemerscafé biedt zzp’ers en ondernemers de gelegenheid om hun netwerk uit te breiden en in contact te komen met collega ondernemers in de omgeving. Er is een interessant programma met onder andere twee sessies. Imke te Selle, coördinator 100% Winterswijk en marketingcommunicatieadviseur Link & Blink, helpt ondernemers beter te kijken door de ogen van de klant in haar miniworkshop ‘Hoe is mijn klantbeleving?’. Bert Breukers, ondernemersadviseur en trainer bij ROZ, geeft daarna concrete tips over hoe ondernemers nieuwe klanten en opdrachten kunnen werven. Veel ondernemers zijn niet in de wieg gelegd als ‘salestijger’, maar er zijn meerdere manieren, middelen en kanalen die kunnen helpen om het product of de dienst te verkopen.

De avond wordt geopend door wethouder Wim Elferdink, en ROZ en de Winterswijkse Uitdaging stellen zichzelf voor. Op de ondernemersmarkt vanaf 21.00 uur zijn de hiervoor genoemde organisaties aanwezig, evenals SNS Bank, Broodfonds Winterswijk en Finsalus verzekeringen, waar de aanwezigen terecht kunnen met hun vragen.

Aanmelden
Deelname is gratis. Aanmelden kan tot 21 september via www.rozgroep.nl/winterswijk, info@rozgroep.nl of 0543-200026.

Bekijk hier de uitnodiging >>