partner in ondernemen

Ondernemingsplan Achterhoek

Gaat u een bedrijf starten in de Achterhoek? Dan heeft u een goed ondernemingsplan nodig. Een ondernemingsplan is bijvoorbeeld van belang wanneer u bij de bank een lening aan wilt vragen voor een startkapitaal.

Ondernemingsplan Achterhoek

Een eigen bedrijf starten in de Achterhoek is een grote stap. Om goed voor ogen te hebben wat u wilt bereiken met uw bedrijf, is het belangrijk om een goed ondernemingsplan te schrijven. Hier kunt u in zetten wat uw plannen zijn met het bedrijf in de Achterhoek en hoe u dit wilt gaan realiseren. Het ondernemingsplan is -ook in de toekomst- uw leidraad. Daarnaast is een helder en duidelijk ondernemingsplan belangrijk wanneer u startkapitaal nodig heeft. Met een goed ondernemingsplan krijgt u een lening van de bank en kunt u misschien ook wel bij familie of kennissen terecht voor financiële steun.

Een goed ondernemingsplan voor uw bedrijf in de Achterhoek, moet in elk geval een aantal gegevens bevatten:

  • reden waarom u zich als zelfstandig ondernemer wilt vestigen
  • uw opleiding(en) en werkervaring
  • aard en opzet van het bedrijf of beroep
  • marktsituatie
  • rechtsvorm van het bedrijf
  • het financieringsplan

ROZ biedt u advies en begeleiding bij het schrijven van een goed ondernemingsplan. Want als startende ondernemer kunt u natuurlijk niet alles weten. Daarom bieden wij u graag de helpende hand. Zo kunt u via onze website een ondernemingsplan downloaden met een handleiding. Wanneer u bijvoorbeeld tegen bepaalde vragen aanloopt, kunt u bij ons terecht voor een antwoord.

Onze bedrijfsadviseurs staan klaar voor ondernemers uit de Achterhoek. Dus bent u bezig met het opstarten van uw bedrijf in de Achterhoek? En heeft u advies nodig bij het schrijven van uw ondernemingsplan? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!