partner in ondernemen
Deel deze pagina:

19 aug
2019

Oriëntatietraining Sociaal ondernemen op 9 september in Oldenzaal

Sociaal ondernemen is trending topic. Maar wat is een sociale onderneming? Hoe kun jij op een ondernemende manier impact creëren? Voor alle starters en ondernemers die meer willen weten over dit onderwerp organiseren wij samen met de gemeente Oldenzaal de oriëntatietraining Sociaal ondernemen op maandagavond 9 september 2019 van 19.00 – 21.30 uur bij Cube, St. Plechelmusplein 5 in Oldenzaal.

Steeds meer ondernemers en starters realiseren zich dat het creëren van maatschappelijke impact van toegevoegde waarde is. Niet alleen voor de maatschappij, maar ook voor hun eigen bedrijf. Klanten en opdrachtgevers vragen hier steeds vaker naar bij het aangaan van samenwerkingen.

Maar wat houdt sociaal ondernemen nu precies in? Wat is het verschil met maatschappelijk verantwoord ondernemen? Wanneer ben je sociaal ondernemer en wie kan je daarbij helpen? In deze training geeft ROZ hier onder andere aan de hand van inspirerende praktijkvoorbeelden inzicht in. De deelnemers maken kennis met het speelveld van sociaal ondernemers en weten of het iets voor hen of hun bedrijf is. Er is volop de gelegenheid om vragen te stellen en in gesprek te gaan met collega ondernemers en ROZ hierover. De training wordt verzorgd door Marte di Prima en Ilse van den Brand, accountmanagers sociaal ondernemen van ROZ.

Aanmelden

Deelname is gratis. Aanmelden voor deze training kan hier >>
Er is plek voor 15 deelnemers, wees er snel bij.