partner in ondernemen

Outplacement: snel, intensief en full service!

Outplacement naar zelfstandig ondernemerschap biedt nieuwe kansen. Niet alleen bij een bedrijfsreorganisatie, maar ook wanneer u als werknemer op zoek bent naar een nieuwe uitdaging op carrièregebied. Wij beschikken over de specifieke kennis en expertise om mensen te begeleiden van baan naar eigen bedrijf.

outplacement

Onze aanpak werkt. Dankzij een goede voorbereiding, een doordacht plan en een goede financiële basis zijn starters die zijn begeleid door het ROZ zeer succesvol. Sinds 2006 gingen ruim 300 starters per jaar u voor.

Wij bieden snelle, intensieve outplacementtrajecten. Met praktijkgerichte adviezen, individuele coaching en trainingen zorgen wij er voor dat de toekomstig ondernemer met vertrouwen en goed voorbereid voor zichzelf begint.

HET TRAJECT

Intakegesprek
In het eerste gesprek bespreken wij de ideeën en achtergrond met de werknemer, indien gewenst ook met de werkgever. We nemen een ondernemerstest af die ingaat op competenties die van belang zijn bij het starten van een bedrijf.

Begeleiding en training
In individuele vervolggesprekken staan plan en persoon van de toekomstig ondernemer centraal. Wij wijzen de weg naar oplossingen passend bij de individuele situatie. Aanvullend op de individuele begeleiding wordt een uitgebreid trainingsprogramma aangeboden.

Als de voorbereiding, inclusief het ondernemingsplan is afgerond, kan het bedrijf van start gaan. Indien nodig bemiddelen wij bij een financieringsaanvraag.

Na de start
Het ROZ blijft in beeld, ook na de start. Samen bespreken we de voortgang. De startende ondernemer kan met vragen altijd bij onze adviseurs terecht. Ook bestaat de mogelijkheid om de starter te koppelen aan een coach.

De korte, intensieve outplacementtrajecten van het ROZ worden naar wens ingevuld, passend bij de situatie van de werkgever en werknemer(s). Naast maatwerk voor individuele medewerkers kunnen wij werknemers ook groepsgewijs begeleiden bij het starten van een eigen bedrijf. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Het ROZ biedt al all-in outplacementtrajecten aan vanaf €2495,-.