partner in ondernemen
Deel deze pagina:

03 mei
2016

Interessant programma Startersevent Twente op 2 juni met powersessies, kennispleinen en volop netwerkgelegenheid

Op donderdag 2 juni 2016 organiseert ROZ met medewerking van alle veertien Twentse gemeenten en de provincie Overijssel een groot Startersevent. Iedereen in Twente die een eigen bedrijf wil beginnen of de afgelopen drie jaar gestart is, is tussen 15.00 en 21.30 uur van harte welkom in de Gieterij in Hengelo.

ROZ_Header_site

Tijdens het event zijn een dertigtal bedrijven en organisaties aanwezig op de kennispleinen die de bezoekers kunnen helpen bij de start of doorgroei van het bedrijf. Denk aan banken, accountants, juridische dienstverlening, crowdfunding, de Kamer van Koophandel en de Belastingdienst. Maar ook aan bedrijven die kennis delen over internationaal ondernemen, websites, webshops, marketing, huisstijl en personal styling. Bezoekers kunnen zelfs een professionele profielfoto laten maken. Op het Startersplein worden ervaringen uitgewisseld door pas gestarte ondernemers die tevens hun bedrijf presenteren.

Op drie momenten gedurende het event zijn er powersessies over diverse startersthema’s. Denk aan sessies op het gebied van social media, fiscaliteiten en administratie, marketing, juridische aspecten, internetmarketing, crowdfunding, starten vanuit een uitkering, ondernemen in Duitsland, groeien, franchising en sociaal ondernemen. Inschrijven voor de sessies kan via www.starterseventtwente.nl.

Van 19.00 tot 20.00 uur is het de beurt aan gastsprekers Eric Braamhaar en Benno Schildkamp over ‘Fluitend ondernemen’. Met hun no-nonsense humor, nemen ze de bezoekers mee in een programma vol met anekdotes over opstartproblemen en tegenslagen, presteren op het juiste moment, motiveren, klantgerichtheid en communiceren. Ook hun bloopers passeren de revue. Mis ze niet, deze tukkers on tour!

eric en benno

Netwerken staat gedurende het event centraal. Op het speciaal daarvoor ingerichte Netwerkplein worden netwerkactiviteiten verzorgd, is plek voor netwerkorganisaties en kunnen de bezoekers kennismaken met elkaar.

“Er komt veel op je af als je een bedrijf wilt starten of pas gestart bent. Starters zijn op zoek naar allerlei relevante informatie, kennis en nieuwe mensen die hen verder kunnen helpen. Dat bieden wij hen op één plek met dit gratis Startersevent”, aldus Maureen Oude Oosterik, manager bedrijfsvoering ROZ en betrokken bij de organisatie.

Meer informatie over het programma en aanmelden: www.starterseventtwente.nl

BEKIJK HIER DE FLYER