partner in ondernemen
Deel deze pagina:

28 jun
2017

Rabo MKB Collegetour; programma voor ondernemers

Als ondernemer wordt u vaak in beslag genomen door de waan van de dag. Is er weinig tijd voor reflectie en inspiratie. Maatschappelijke, economische en technologische ontwikkelingen gaan echter snel en het is van belang om op de hoogte te blijven van de mogelijkheden die dit biedt.

Om u hierbij te ondersteunen, biedt Rabobank Centraal Twente in samenwerking met de Rabo Ondernemers Academie de MKB Collegetour aan, een programma ontwikkeld door de Coöperatie Fabriek. In vier bijeenkomsten van 3 uur nemen zij u mee in thema’s als marketing, innovatie, finance en business modellen.

Onder leiding van boeiende docenten spart u met andere ondernemers en doet u nieuwe inzichten en inspiratie op. Na afloop van de colleges is er tijd om na te praten over de zaken die voorbij zijn gekomen en te netwerken. Laat u inspireren en doe mee!

Alle bijeenkomsten worden georganiseerd op maandagavonden.
De data zijn: 25 september 2017, 30 oktober 2017, 20 november 2017 en 11 december 2017. Tijden: 19.00 – 22.00 uur. Locatie: Rabobank Centraal Twente, Marskant 5, 7551 BS HENGELO.

Meer informatie en aanmelden >>