partner in ondernemen
Deel deze pagina:

01 mrt
2019

Red de salestijger: Marc Dijk te gast bij ZZP netwerkcafé Hengelo op 15 april

Hoe kun je als zzp’er jouw potentiële klanten activeren om van jou te kopen? En hoe kan de verkoopmethode van de salestijger je daarbij helpen? Dat legt Marc Dijk, auteur van het boek ‘Red de Salestijger’ uit tijdens het ZZP netwerkcafé, georganiseerd door ROZ (Regionale Organisatie Zelfstandigen) en Small Business Twente, op maandag 15 april 2019 van 19.00 – 22.00 uur in Ondernemerscentrum H164, Enschedesestraat 164 in Hengelo. Het ZZP netwerkcafé is de plek om collega zzp’ers uit Hengelo te ontmoeten en je netwerk te vergroten.

Programma

  • Opening – door wethouder Gerard Gerrits
  • Pitchen on stage – door enkele zzp’ers en Small Business Twente
  • Wat kan ZZP Nederland voor jou als Hengelose zzp’er betekenen? – door Frank Alfrink, directeur ZZP Nederland
  • Kennismaking met online platform StarteninTwente.nl
  • Red de Salestijger! – door Marc Dijk, topverkoper en auteur van het boek ‘Red de Salestijger’
  • Volop de gelegenheid om te netwerken met collega zzp’ers
  • Ondernemersmarkt met ROZ, Small Business Twente, Oostwerk administratief bedrijf, de afdeling Economische Zaken van de gemeente Hengelo, Rabobank Centraal Twente en ZZP Nederland.

Red de Salestijger!
Hoe kun je jouw potentiële klant activeren om van jou te kopen? En zo je inkomen, omzet en zelfvertrouwen laten groeien? De verkoopmethode van de salestijger kan je daarbij helpen. Marc Dijk geeft je inzicht in de vijf kernelementen van de salestijger-aanpak. Wat zijn de basis ingrediënten voor verkoopsucces? Hoe voer je gesprekken die de klant prikkelen, uitdagen en helpen kopen? Een klant bepaalt zelf wat, hoe en wanneer hij koopt. Stop met verkopen, maar activeer kopers om klant van je te worden. En ga planmatig aan de slag met je verkoop. Hoe? Dat ervaar je tijdens deze avond.
Marc Dijk traint, coacht en adviseert al meer dan 20 jaar ondernemers en sales professionals. In 2014 kwam zijn boek Red de Salestijger uit. Meer info: www.marcdijk.nl.

Aanmelden
Deelname is gratis.
Aanmelden kan tot en met 12 april via:

BEKIJK DE UITNODIGING >>