partner in ondernemen
Deel deze pagina:

24 mrt
2015

ROZ en gemeente Twenterand organiseren ZZP netwerkcafé op 20 april

Zelfstandig ondernemerschap biedt veel vrijheid en stelt de ondernemer in staat zijn eigen keuzes te maken. Toch mist u als zzp’er soms collega’s om mee te sparren. Of u wilt uw netwerk uitbreiden en in contact komen met collega zzp’ers in uw omgeving.

Daarom organiseren ROZ en de gemeente Twenterand een netwerkcafé. Bent u als zzp’er actief en afkomstig uit de gemeente Twenterand? Dan bent u van harte welkom op maandag 20 april 2015 van 19.00 (inloop tot 19.15 uur) tot 22.00 uur bij Kulturhus De Klaampe, Beeklaan 1 in Westerhaar-Vriezenveensewijk.

Er is een interessant programma voor u samengesteld. Bert Oudendijk, wethouder gemeente Twenterand, heet iedereen welkom. ROZ, Jongbloed Fiscaal Juristen en Rabobank Noord en West Twente vertellen wat zij voor zzp’ers kunnen betekenen. Bert Breukers, ondernemersadviseur en trainer bij het ROZ, verzorgt een workshop ‘Pitchen on stage’.

Er is volop gelegenheid om te netwerken met elkaar. Op de ondernemersmarkt vanaf 21.00 uur zijn ROZ, de gemeente Twenterand, Jongbloed Fiscaal Juristen N.V., Oostwerk administratief bedrijf en Rabobank Noord en West Twente aanwezig waar zzp’ers en starters terecht kunnen met hun vragen.

Aanmelden
Deelname is gratis. Aanmelden kan tot en met 16 april via deze website.

Bekijk de uitnodiging voor meer informatie