partner in ondernemen
Deel deze pagina:

05 nov
2013

ROZ organiseert masterclasses Ondernemen in Duitsland

ROZ organiseert op woensdag 27 november 2013 het ROZ Event ‘Ondernemen in Duitsland in Ondernemerscentrum H164. Diverse korte masterclasses van 13.00 – 21.00 uur staan op het programma. Bent u als ondernemer benieuwd welke kansen er voor u op de Duitse markt liggen? En waar u rekening mee moet houden wanneer u over de grens gaat ondernemen? Kom dan naar het ROZ Event.

Ondernemen in Duitsland kent veel voordelen. Duitsland is de belangrijkste import- en exportpartner van Nederland, kent 82 miljoen potentiële afnemers en is centraal gelegen in Europa. Ook de Duitse economie is een goede reden om de stap over de grens te zetten. De verwachting is dat de goed draaiende Duitse economie ook in de komende jaren zal floreren. Kortom, in Duitsland liggen kansen voor u als Nederlandse ondernemer!

ROZ en diverse partners praten u in snelle, korte sessies bij over de mogelijkheden van ondernemen in Duitsland. Belangrijke items, waaronder juridische valkuilen, administratie, verzekeringen en cultuur- en taalverschillen, waar u als ondernemer rekening mee moet houden wanneer u over de grens zaken wilt doen, passeren de revue. Al uw vragen over ondernemen in Duitsland worden door experts beantwoord!

Bekijk hier het volledige programma en de inhoud van de masterclasses.

AANMELDEN
Deelname is kosteloos. U kunt u inschrijven voor een of meerdere masterclasses door een mail te sturen of te bellen met het ROZ (info@rozgroep.nl, 074 241 5100). Wees er snel bij, want vol is vol. Bij aanmelding ontvangen wij graag de volgende gegevens van u: naam, woonplaats, e-mailadres, telefoonnummer en welke masterclass(es) u wilt volgen.