partner in ondernemen
Deel deze pagina:

06 jun
2014

ROZ organiseert: Ondernemen in de zorg – kennis en inspiratie voor starters en zzp’ers

De zorgsector is voortdurend in beweging. De vergrijzing neemt toe, de middelen nemen af en de wet- en regelgeving wijzigt veelvuldig. De markt vraagt flexibiliteit van organisaties en medewerkers. Dat biedt kansen voor zzp’ers en ondernemers in de zorg.

Daarom organiseert het ROZ (Regionale Organisatie Zelfstandigen) ‘Ondernemen in de zorg – kennis en inspiratie voor starters en zzp’ers’ op woensdag 2 juli van 19.00 tot 22.00 uur in Ondernemerscentrum H164, Enschedesestraat 164 in Hengelo. Iedereen die er over denkt om een eigen bedrijf te starten in de zorgsector of al actief is als ZZP’er in de zorg, is van harte welkom.

zorgsector

Bijdragen zijn er van:

  • Patrick Welman, wethouder gemeente Enschede en vanuit Regio Twente betrokken bij sectorplan Zorg en Welzijn – Welkom
  • Zwanet van Kooten, senior adviseur bij RadarAdvies, domein Zorg en Welzijn – De laatste trends en ontwikkelingen in de zorg: kansen en uitdagingen
  • Yvo Burkink, Register Belastingadviseur bij Jongbloed Fiscaal Juristen N.V. – Ontwikkelingen rondom de VAR en de gevolgen voor zzp’ers in de zorg
  • Lyssanne Willems, manager Zorgzuster Twente, dochterorganisatie van Carintreggeland – Verhaal uit de praktijk
  • Bert Breukers, ondernemersadviseur en trainer bij ROZ – Sales in de zorg

Deelname is gratis. Aanmelden kan tot en met 27 juni 2014 door te bellen of mailen met het ROZ (074 241 5100, info@rozgroep.nl).

Bekijk hier de uitnodiging.