partner in ondernemen
Deel deze pagina:

08 apr
2019

ROZ organiseert Relatiemiddag op 9 mei

Speciaal voor onze relaties en samenwerkingspartners, waaronder accountants- en boekhoudkantoren, banken en gemeenten organiseren we op donderdag 9 mei een inspirerende relatiemiddag van 15.30 – 18.00 uur bij de Twentse Bierbrouwerij, Haaksbergerstraat 51 in Hengelo.

Korstiaan Zandvliet, CEO en medeoprichter van Symbid, is te gast. Internationaal gezien een autoriteit op het gebied van online financiering en crowdfunding en ondernemer in hart en nieren. Hij richtte in 2011 het eerste crowdfundingplatform op: Symbid. Symbid is inmiddels uitgegroeid tot The Funding Network™ en hét online financieringsportaal voor start-ups en kleine bedrijven. Hij vertelt deze middag over het veranderende financieringslandschap en de nieuwe manieren van financieren.

Wij praten u graag bij over onze dienstverlening. Onder meer over hoe we ondernemers in financiële problemen helpen met de Bbz-regeling die wij uitvoeren voor bijna alle gemeenten in Twente en de Achterhoek. En we gaan graag met u in gesprek over hoe we samen ondernemers kunnen helpen om de kansen op succesvol ondernemerschap zo groot mogelijk te maken.

Komt u ook? Laat het ons weten via info@rozgroep.nl.

Bekijk hier de uitnodiging >>