partner in ondernemen
Deel deze pagina:

18 mrt
2014

ROZ organiseert Starterscafé in Almelo op 14 april 2014

Het ROZ (Regionale Organisatie Zelfstandigen) organiseert op maandag 14 april 2014 een Starterscafé in Almelo. Alle Almelose startende ondernemers en mensen die zich oriënteren op het starten van een eigen bedrijf zijn van harte welkom van 18.45 (inloop tot 19.00 uur) tot 21.00 uur in ’t Hookhoes aan de Grotestraat 126 in Almelo.

Er is een interessant programma voor de (potentiële) starters samengesteld. Het ROZ verzorgt een korte introductie over wat zij voor startende ondernemers in Almelo kunnen betekenen. ROZ verzorgt namelijk startersadvisering in opdracht van de gemeente Almelo waardoor de dienstverlening voor Almelose starters veelal kosteloos is. Germen Kroon, eigenaar van Tuffel smartphone, tablet en mac reparaties, vertelt over succesfactoren en valkuilen van ondernemerschap. Bert Breukers, ondernemersadviseur en trainer bij ROZ, verzorgt een mini-training ‘Echt netwerken, werkt echt!’.

Er is volop gelegenheid om te netwerken met collega starters. Op de ondernemersmarkt kunnen de starters in gesprek met ROZ, Oostwerk administratief bedrijf, de Belastingdienst en de gemeente Almelo.

Aanmelden
Deelname is gratis. Aanmelden kan tot en met 9 april. Bel of e-mail met het ROZ (074 241 5100, b.bakker@rozgroep.nl). Wees er snel bij, want vol is vol.