partner in ondernemen
Deel deze pagina:

12 mei
2014

ROZ organiseert wederom ZZP netwerkcafé in Hengelo

Wilt u kennismaken met collega ZZP’ers in Hengelo en uw netwerk uitbreiden? Kom naar het Netwerkcafé voor ZZP’ers!

ROZ organiseert na succesvolle en druk bezochte eerdere edities wederom het Netwerkcafé voor ZZP’ers op maandag 2 juni 2014 van 19.00 tot 22.00 uur in het Ondernemerscentrum H164, Enschedesestraat 164 in Hengelo.

Programma
(inloop van 19.00 – 19.15 uur)

> Welkom door ROZ

> Leasing: de mogelijkheden voor zzp’ers – Bart Wiegerinck, directeur Wiegerinck Groep BV

> Broodfondstwente: ook brood op de plank bij arbeidsongeschiktheid – Initiatiefnemers Ton Constandse en Tom Zomer

> Workshop Gelukskunde – Mirjam Spitholt, docente Gelukskunde en Bedrijfseconomie Saxion Hogeschool

“Wist u dat 50% van uw geluksgevoel erfelijk bepaald is? Slechts 10% wordt bepaald door de omstandigheden en daar zetten de meesten van ons nu juist zo graag op in. Het goede nieuws is: 40% van uw geluksgevoel is maakbaar! Laat ik me nu gespecialiseerd hebben in de geheimen die in het 40% gedeelte zitten. Graag onthul ik een aantal van deze geheimen aan jullie.”  Mirjam Spitholt, www.mirjamspitholt.nl

> Pitchen on stage

Heeft u altijd al uw bedrijf willen presenteren voor collega ZZP’ers? Tijdens het Netwerkcafé biedt ROZ enkele ZZP’ers de gelegenheid om te pitchen voor een volle zaal. U krijgt één minuut de tijd om uzelf en uw bedrijf voor te stellen. Misschien levert het u wel nieuwe klanten of interessante contacten op.

> Volop de gelegenheid om te netwerken met uw collega ZZP’ers

> Ondernemersmarkt met ROZ, Oostwerk administratief bedrijf, Small Business Hengelo, ABN Amro, de Belastingdienst en de afdeling Economische Zaken van de gemeente Hengelo

Aanmelden
Deelname is kosteloos, maar we horen wel graag even of u komt. Aanmelden kan tot 30 mei 2014. Bel of mail met het ROZ (074 241 5100, b.bakker@rozgroep.nl). Wees er snel bij want vol is vol.

Graag tot ziens op 2 juni en vergeet niet uw visitekaartjes mee te nemen!