partner in ondernemen
Deel deze pagina:

25 mrt
2014

ROZ verzorgt workshop tijdens Ondernemersavond Losser

Op woensdag 9 april vanaf 18.30 uur organiseren Gemeente Losser en Ondernemend Losser een ondernemersavond met als thema “Samen Kansen Creëren” in het gemeentehuis in Losser (Raadhuisplein 1). ROZ verzorgt één van de workshops.

Tijdens interactieve workshops worden diverse subsidie- en stimuleringsregelingen zakelijk en praktisch toegelicht. Onderwerpen die aan bod komen zijn innovatie, duurzaamheid en energie, slimme product-marktcombinaties, aansluiting op de regionale thema’s en ontwikkelingen, en praktijkleren.

Programma:
18.30 – 19.00 uur: Inloop
19.00 – 19.10 uur: Welkom
19.10 – 19.30 uur: Hoe vergroot ik mijn geluk? door Mirjan Spitholt
19.30 – 20.15 uur: Workshopronde 1 met workshops door WTC Twente, Provincie Overijssel/Kenniscentrum Hospitality van Saxion en ROC van Twente
20.15 – 20.30 uur: Pauze
20.30 – 21.15 uur: Workshopronde 2 met workshops door ROZ, Stichting Energie en Art & Spirit.
21.15 – 21.30 uur: Uitloop en drankje
21.30 – 21.45 uur: Highlights en afsluiting

Workshop ROZ: Uw partner bij ondernemerschap
Wilt u graag advies bij marketing, financiën of andere zaken binnen uw bedrijf? Heeft u behoefte aan iemand die met uw bedrijf meedenkt of uw ondernemersvaardigheden verbeteren? Tijdens de workshop horen wij graag welke vraagstukken u bezighouden en wat wij daarin voor u kunnen betekenen. Het ROZ is de adviesorganisatie voor de bevordering van ondernemerschap en werkt ook in opdracht van de gemeente Losser. Wij bieden advies, begeleiding, coaching en trainingen aan ondernemers en starters.

Wilt u als ondernemer u laten inspireren en mogelijke kansen verzilveren op het gebied van innovatie en subsidiemogelijkheden? Geef u dan nú op. Het volledige programma van SAMEN KANSEN CREËREN  en de wijze van opgeven vóór 2 april as. vindt u op www.losser.nl en www.ondernemend-losser.nl. Er is een maximum aantal deelnemers per workshop, dus reden te meer u snel aan te melden!

Laat u informeren en inspireren. Maar bovenal ontmoet elkaar, wissel informatie uit en kijk wat u voor elkaar kunt betekenen. Want samen zijn we in staat om kansen te creëren.

Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Losser, Ondernemend Losser en de Rabobank.