partner in ondernemen
Deel deze pagina:

09 nov
2018

ROZ Week van het Ondernemen van 12 – 16 november

Tijdens de Global Entrepreneurship Week wordt in meer dan 160 landen ondernemerschap gevierd. In de derde week van november vinden in Nederland meer dan 100 evenementen plaats. ROZ organiseert, net als vorige jaren, één van die events en wel de ROZ Week van het Ondernemen 2018. Een week die bol staat van de ondernemerschapsactiviteiten, trainingen en bijeenkomsten voor starters, zzp’ers en ondernemers.

Maandag 12 november wordt de Startersprijs Midden Twente uitgereikt tijdens het Starterscafé in de Schouwburg Hengelo vanaf 19.00 uur. Het Starterscafé wordt georganiseerd door Rabobank Centraal Twente, gemeenten Borne, Hengelo en Hof van Twente en ROZ. Alle starters uit deze gemeenten zijn van harte welkom. Op dinsdag 13 november staat onze dienstverlening voor ondernemers in financiële problemen centraal en op woensdag 15 november is de Kick Off van het nieuwe netwerk ZZP Hof van Twente. Collega Bert Breukers verzorgt daar een workshop.

Op donderdag 15 november vindt de Social Impact Day Twente plaats, hét ondernemersevent over maatschappelijke impact, waarvan wij één van de founding partners zijn. En we zijn aanwezig bij het Kracht on Tour FIFE Event voor werkzoekende vrouwen bij Prismare in Enschede.

Vrijdag 16 november is de Dag van de ondernemer. MKB Nederland heeft de derde vrijdag in november sinds vorig jaar bestempeld als ‘Dag van de ondernemer’. Een dag om ondernemers in het zonnetje te zetten. En dat gaan wij ook doen. Ook zijn we aanwezig bij het START!Event in Enschede.

Meer informatie? Blijf op de hoogte via www.rozgroep.nl/wvho >>