partner in ondernemen
Deel deze pagina:

27 feb
2015

ROZ workshop pitchen tijdens Week van het Ondernemen

Van 16 tot en met 19 maart vindt op het ROC van Twente voor de derde keer de Week van het Ondernemen plaats. Het ROZ verzorgt wederom een aantal keren een pitchworkshop ‘Verkoop jezelf in één minuut’.

Maak een uitstekende eerste indruk met een goede Elevator Pitch!
Wil jij aan de slag met je pitch en jezelf verkopen? En kans maken op vette prijzen? Meld je dan aan voor de pitchtraining ‘Verkoop jezelf in één minuut’ tijdens de Week van het Ondernemen.

Een eerste indruk is heel belangrijk, bijvoorbeeld bij het solliciteren, verkopen, netwerken enzovoorts. Een eerste indruk kun je maar één keer goed doen. De eerste indruk bepaalt of iemand verder met je wil. In een paar seconden vormt iemand zich een beeld van je op grond waarvan ze beslissen of je de moeite waard bent. Dit betekent dat je echt even moet nadenken over de eerste indruk die jij op mensen maakt. Welke kleding draag je, hoe sta je, hoe loop je en hoe geef je iemand een hand? In deze workshop ga je aan de slag met jouw elevator pitch; een korte krachtige presentatie van 1 minuut waarin jij jezelf presenteert en waarmee je een geweldige 1e indruk achterlaat en de interesse bij die ander opwekt.

Wat leer je?

Jezelf te presenteren door middel van een Elevator Pitch.
Aan de orde komen de volgende onderdelen:
–    Verbale en non verbale communicatie
–    Wie ben je?
–    Wat kan of doe je?
–    Wat wil je?
–    Waar ben je goed in (succesfactoren)?
–    Wat vind jij belangrijk en dat moet een ander weten
–    Waar sta je voor en wat levert het op?
–    Effectief netwerken

Wie verzorgt dit?

DSC_0022

Bert en BennoBert Breukers en Benno Ekkelboom trainers en ondernemersadviseurs bij het ROZ (Regionale Organisatie Zelfstandigen)

ROZ is de adviesorganisatie voor bevordering van ondernemerschap in Twente en de Achterhoek. ROZ biedt advies, begeleiding, coaching, training en financiering aan starters en ondernemers. Meer informatie: www.rozgroep.nl.

Wij werken samen met het ROC van Twente in het Ondernemerslab Twente en adviseren, trainen en begeleiden studenten die een eigen bedrijf willen starten. We helpen bij het schrijven van het ondernemingsplan zodat je goed voorbereid van start kunt.

Wanneer en waar?

Maandag 16 maart in Almelo (Wierdensestraat): 14.00 – 15.30 uur
Dinsdag 17 maart in Enschede (Grolsch Veste): 14.00 – 15.30 uur
Woensdag 18 maart in Hengelo (Gieterij): 14.00 – 15.30 uur

Voor wie?

Iedereen is van harte welkom om deze training te volgen; zowel studenten als docenten. Elke dag worden de 3 beste pitchers van de training gekozen. Deze pitchers zien we terug in de Grande Finale op donderdagmiddag in Hengelo en maken kans op mooie prijzen!

Aanmelden voor deze training kan vanaf 2 maart via de website van het ROC.