partner in ondernemen
Deel deze pagina:

16 nov
2018

ROZ zet ondernemers in het zonnetje op Dag van de Ondernemer

Vandaag, de derde vrijdag van november, is door MKB Nederland uitgeroepen als Dag van de Ondernemer. Ondernemers verdienen respect voor hun inzet, een moment waarop aandacht wordt gegeven aan het belang van ondernemers voor Nederland. Een dag waarop ondernemers worden bedankt voor hun durf en doorzettingsvermogen.

De Dag van de Ondernemer vindt plaats in de Global Entrepreneurship Week, een wereldwijd initiatief ter promotie van het ondernemerschap. In meer dan 150 landen stond deze week het ondernemerschap centraal. Zo ook bij ROZ. Wij organiseerden deze week de ROZ Week van het Ondernemen.

Vandaag hebben wij ook enkele ondernemers in het zonnetje gezet! Onze adviseurs bedankten enkele (sociaal) ondernemers en starters voor hun inzet, lef en doorzettingsvermogen met Tony Chocolonely en een fles wijn van Wijngaard Hof van Twente. Omdat wij wederom enthousiaste reacties hebben ontvangen, gaan wij ook volgend jaar een groep ondernemers in het zonnetje zetten tijdens de Dag van de Ondernemer.

De Dag van de Ondernemer is een drukke dag voor ROZ. Naast het bezorgen van de presentjes bij ondernemers zijn we vandaag aanwezig bij het Start!Event in Enschede en bij de Meet & Greet van Werkplein Twente voor werkzoekenden, ook in Enschede.