partner in ondernemen
Deel deze pagina:

19 jan
2018

ROZ bij ZZP-dag in Aalten op 10 maart

Op zaterdag 10 maart wordt er voor de eerste keer een ZZP-dag georganiseerd bij ’t Romienendal in Aalten. Deze dag is bedoeld voor zowel ZZP-ers als kleine ondernemers die binnen de gemeente Aalten werkzaam zijn. Van 12.45-17.00u worden de ondernemers geïnformeerd over diverse onderwerpen die voor hen interessant zijn. Natuurlijk is er ook uitgebreid de gelegenheid om te netwerken.

Het programma van de zzp-dag is zeer gevarieerd. Zo komt Silke Eitink van ROZ Groep bijvoorbeeld vertellen over het vangnet voor zzp-ers als het (even) wat minder gaat. Maar er is ook een marketingsessie van Tamara Buunk van ‘the idea marketing’ en een workshop 8 succesfactoren voor het waarmaken van je dromen van Linda Commandeur van GewoonCommandeur. Dave Posthumus van OWM Achterhoek Verzekeringen geeft informatie over verzekeringen en Jan Helmink van JARBON verteld over het Broodfonds. De middag wordt afgesloten met informatie over de mogelijkheden om maatschappelijk betrokken te ondernemen als ZZP-er, verzorgd door de Aaltense Uitdaging. Van 16.00-17.00u is er tenslotte een netwerkborrel om de middag gezellig af te sluiten.

Meer info en aanmelden >>

De ZZP-dag is een initiatief van Talentverbinder Richard Jongetjes in samenwerking met de Aaltense Uitdaging en JARBON. Deelname kost €7,50 (exclusief transactiekosten)