partner in ondernemen
Deel deze pagina:

14 apr
2015

Ruim 120 bezoekers bij Starterscafé Hengelo op 13 april 2015

Maandagavond 13 april 2015 vond de tweede editie van het Starterscafé, georganiseerd door Rabobank Centraal Twente, ROZ, KvK en de gemeenten Hengelo, Hof van Twente en Borne, plaats. Ruim 120 (potentiële) starters waren vanaf 19uur aanwezig in het Rabotheater.

Lizette Bardoel, manager Bedrijvenadvies en Verzekeringen van Rabobank Centraal Twente, heette iedereen welkom. De Rampondernemer Frank Krake vertelde een inspirerend verhaal over de ups en downs die hij als ondernemer heeft meegemaakt. Met name de ‘downs’, Vuurwerkramp Enschede, 9/11, SARS epidemie in China, maakten veel indruk. Inmiddels is Frank weer een eigen bedrijf gestart en heeft hij een boek geschreven over al zijn ervaringen. Meer informatie over Frank Krake en zijn boek: www.rampondernemer.nl.

IMG_6410

Vervolgens konden de aanwezige starters in gesprek met een zevental ondernemers uit Hengelo, Hof van Twente en Borne om hun ervaringen te delen, tips te vragen en kennis uit te wisselen. Zowel de ondernemers als de starters waren erg enthousiast over dit onderdeel. De toon voor het netwerken was gezet en de aanwezigen bleven nog lang met elkaar in gesprek.

IMG_6413 IMG_6414

De aanwezige ondernemers: Ferenc Birkenhäger – Eijsink Afrekensystemen, Ben Admiraal – Yalp, Ilse Visscher – Twentewijnen.nl, Niels Bergsma en Bart Cornelisse – Merk Waardige Marketing, Floris Venneman – Van der Deen Wonen, Wim Hesselink – coach en Frank Krake.