partner in ondernemen
Deel deze pagina:

27 aug
2018

Save the date: Social Impact Day Twente 15 november

Na het succes van Social Impact Day in Groningen en Zwolle is het de hoogste tijd om Twentse ondernemers kennis te laten maken met hét evenement over ondernemen met social impact in Oost Nederland. ROZ is één van de partners van Social Impact Day Twente 2018!

Op donderdag 15 november spreken toonaangevende ondernemers over nieuwe kansen, gerealiseerde impact, wat ze er als bedrijf aan hebben gehad en hoe zij hun succes gerealiseerd hebben. Diverse workshops, panels en lezingen dragen bij aan het inspireren, faciliteren en versnellen van sociaal ondernemerschap in Oost Nederland. Het doel gaat verder dan alleen het tonen van sociaal ondernemerschap. Op de dag zelf wordt gewerkt aan het verbinden en realiseren van nieuwe ideeën met als rode draad: van het oplossen van problemen tot het benutten van kansen.

Dit maakt de dag relevant voor zowel bestaande als startende ondernemingen en organisaties. Naast beter inzicht in de waarde van sociaal ondernemerschap en de uitdagingen die zij op zich nemen gaan we deze dag ook aan de slag met de vele (economische) kansen die sociale- en duurzaamheidsvraagstukken met zich meebrengen.

Save the date: In de vroege middag van donderdag 15 november 2018 zullen we de dag, vol verassingen, gezamenlijk aftrappen in Gebouw-N op het HIGH TECH SYSTEMS PARK in HENGELO. De komende tijd houdt Mindt (organisator) u graag op de hoogte over het programma.

Als u mensen kent die deze dag absoluut niet mogen ontbreken, stuur deze info gerust door of laat het Mindt (gegevens zie www.wearemindt.com) weten. Denk aan bezoekers, sprekers, workshops of sponsoren.

Help mee Social Impact Day mogelijk maken
Om van Social Impact Day Twente een daverend succes te maken, is de organisatie op zoek naar relaties met partners, sponsoren en subsidiënten. Dit kan onder andere als netwerkpartner, strategisch partner, contentpartner of founding partner. Uw bedrijf wordt op deze manier onder andere onderdeel van de dag en wordt meegenomen in de uitingen van het evenement. Daarnaast wil de organisatie samen met de partners van de dag vormgeven aan het vervolg van Social Impact Day dat gaat bijdragen aan het versterken van sociaal ondernemerschap in Twente. Wilt u Social Impact Day Twente ondersteunen? Neem ook dan contact op met Mindt.

Meer informatie over het programma volgt tzt ook op de ROZ site!