partner in ondernemen

Schulden eigen bedrijf

Wij hebben een gespecialiseerde afdeling schuldhulpverdeling. Graag vertellen we u meer over wat we kunnen betekenen voor ondernemers met schulden.

Schulden eigen bedrijf

Wij bieden bedrijven in Twente en de Achterhoek financiële hulp wanneer zij schulden in hun eigen bedrijf hebben. ROZ staat klaar om u te helpen met verschillende oplossingen. We adviseren en begeleiden u graag bij het afwikkelen van uw schulden.

Ons stappenplan

Bij ons kunt u terecht voor schuldhulpverlening op maat. Onze werkwijze wordt dus altijd aangepast aan uw situatie. Over het algemeen doorlopen we de volgende stappen:

  • Inventarisatie
  • Administratie
  • Voortzetten van uw bedrijf
  • Regelingen treffen met schuldeisers
  • Faillissement voorkomen
  • Budgetbegeleiding

Inventarisatie, administratie en voortzetten bedrijf

Als eerste stap is het van belang om samen met u te inventariseren hoe hoog uw schulden precies zijn. Daarnaast natuurlijk bij wie u schulden heeft en wat de oorzaak van uw schulden is. Wanneer die informatie bekend is proberen wij inzicht te krijgen in uw financiële administratie. Het is erg belangrijk dat uw administratie in orde is. Vervolgens bekijken we of er nog een toekomst voor uw bedrijf is. Ondanks de schulden kan dat wel het geval zijn. Uiteraard proberen wij dan samen met u het bedrijf in de lucht te houden.

Schuldeisers, faillissement voorkomen en budgetbegeleiding

Bij de volgende stap benaderen we uw schuldeisers en proberen we regelingen te treffen. Daarnaast doen we er alles aan om een faillissement te voorkomen. Tot slot adviseren we u over uw inkomsten en uitgaven. Samen met u zorgen we ervoor dat u niet nog een keer in de financiële problemen terecht komt.

Neem contact met ons op »

Financiële hulp

We hebben goede contacten met banken om voor u te bemiddelen bij het aanvragen van financiering. Mocht dit niet lukken dan kunnen wij wellicht voor u het Besluit Bijstandverlening Zelfstandigen uitvoeren. Wij komen graag bij uw bedrijf op bezoek om te bekijken wat de mogelijkheden zijn in uw situatie. Vervolgens geven we u meer informatie over hoe we de schulden van uw eigen bedrijf kunnen oplossen. Neem gerust eens contact met ons op om een afspraak te maken.