partner in ondernemen

Schuldhulpverlening bedrijven

Schuldhulpverlening voor bedrijven? Wanneer uw uitgaven veel hoger zijn dan uw inkomsten, kunt u terecht bij ROZ in Twente en de Achterhoek. Wij kunnen misschien iets voor u betekenen als uw bedrijf steeds dieper in de schulden dreigt te komen.

Schuldhulpverlening bedrijven

Wanneer uw bedrijf steeds vaker in het rood staat en het elke keer moeilijker wordt om rekeningen te betalen, dan is het tijd om hulp te zoeken. Wij bieden bedrijven deze hulp in de vorm van schuldhulpverlening. Samen met u gaan we op zoek naar oplossingen om uw bedrijf uit de rode cijfers te halen. Natuurlijk kan het zijn dat de schulden al te hoog zijn opgelopen. In dat geval proberen wij met onze gespecialiseerde schuldhulpverlening er voor te zorgen dat uw bedrijf een doorstart kan maken. Een andere mogelijkheid is dat wij bedrijven een krediet verstrekken. Voorwaarde is dan natuurlijk wel dat deze bedrijven in de toekomst weer winst kunnen maken.

Wanneer het financieel wat minder gaat met uw bedrijf, kunt u bij ons aankloppen. Wij bieden gespecialiseerde schuldhulpverlening voor bedrijven in Twente en de Achterhoek. Samen met u bekijken we wat er mogelijk en noodzakelijk is voor uw bedrijf.

Naast de gespecialiseerde schuldhulpverlening voor bedrijven, kennen wij tevens enkele financiële arrangementen. U kunt hierbij denken aan bedrijfskredieten, herfinanciering en tijdelijke inkomensaanvulling.

Wanneer u meer wilt weten over onze schuldhulpverlening voor bedrijven, of over onze financiële arrangementen, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 074 – 241 5100 of per e-mail.