partner in ondernemen

Schuldsanering bedrijven

ROZ verzorgt de schuldsanering van bedrijven. Zit u met uw bedrijf in financiële moeilijkheden? Wij helpen u graag door middel van schuldhulpverlening en schuldsanering.

Schuldsanering bedrijven

Hoe hard u ook werkt, het kan gebeuren dat u met uw bedrijf in financiële nood komt. U kunt rekeningen niet meer betalen en komt steeds dieper in de rode cijfers te staan. In dat geval kunt u als ondernemer bij ROZ terecht. Wij verzorgen voor bedrijven in Twente en de Achterhoek de schuldsanering. In de eerste plaats proberen wij een faillissement te voorkomen en u door de moeilijke periode heen te helpen. Zo kunnen wij u tijdelijke financiële ondersteuning bieden. Dit kan door:

  • een aanvulling in het inkomen
  • een lening voor noodzakelijke investeringen

Uiteraard gebeurt dit niet zomaar en moeten bedrijven hiervoor aan bepaalde voorwaarden voldoen.

Wanneer wij voor bedrijven bezig gaan met de schuldsanering, kijken wij ook naar de persoon achter het bedrijf. Zo bieden wij de ondernemer advies en begeleiding, waarbij onze bedrijfsadviseurs een grote rol spelen. Zij kunnen u terzijde staan met moeilijke vraagstukken en kunnen u en uw bedrijf weer een zetje geven in de goede richting.  Schuldsanering voor bedrijven is vervelend, maar samen met u proberen we uw bedrijf weer op de rails te krijgen.

Bedrijven die op zoek zijn naar een organisatie die de schuldsanering regelt, zijn bij ons dus aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij zullen bekijken welke mogelijkheden er zijn en wat we precies voor u kunnen doen.