partner in ondernemen
Deel deze pagina:

10 okt
2016

Snel een professioneel antwoord op uw communicatievragen

Speeddaten met experts bij ONE Twente!
Elke zelfstandige professional heeft met communicatie te maken. En communicatie levert altijd vragen en onzekerheden op. Is mijn LinkedIn-profiel optimaal? Welke indruk wek ik met mijn visitekaartje? Kloppen de teksten op mijn website wel? Hoe kan ik het beste bloggen? Om op al dat soort vragen antwoord te krijgen houdt ONE Twente een communicatiemarkt voor zelfstandige professionals, waar communicatie-experts klaar staan met de juiste antwoorden.

Communiceren lijkt zo makkelijk, maar ondertussen roept het veel vragen op. Sommige vragen zijn snel en eenvoudig te beantwoorden, voor andere vragen met u even goed gaan zitten. En dat kan! ONE Twente heeft experts uit allerlei communicatie-disciplines uitgenodigd om uw vragen te beantwoorden. Op woensdag 12 oktober kunt u er van 19.30 tot 22.30 uur bij zijn.

Programma
Speeddaten met experts, dat is het uitgangspunt van deze informatieve avond. Iedere communicatie-expert zit herkenbaar aan een tafel. En iedere deelnemer aan de communicatiemarkt krijgt groepsgewijs vijf minuten de tijd om zijn vraag/vragen te stellen. U zit met enkele andere deelnemers aan één tafel, zodat u van elkaar de vragen en antwoorden meekrijgt. En dat maakt het natuurlijk extra interessant.
Er zijn tijdens de communicatiemarkt meerdere rondes, zodat u met uw vragen bij meerdere specialisten kunt shoppen. Inloop vanaf 19.15 uur. Om 19.30 uur begint het programma.

De communicatiemarkt vindt plaats in De Melkweg, G.J. van Heekstraat 408 in Enschede. De bijeenkomsten van ONE zijn niet alleen voor de leden, ook geïnteresseerde niet-leden zijn van harte welkom om kennis te maken met het gezelligste ZP-netwerk van Twente. Hebt u interesse om te speeddaten met communicatie-experts? Aanmelden voor de communicatiemarkt kan via de website http://one-twente.nl/.

Netwerkvereniging voor ZP’ers
ONE Twente is de belangen- en netwerkvereniging van Twentse ZP’ers. De stichting is opgericht in 2007 en zet zich in voor ZP’ers in de regio Twente. Iedere zelfstandige professional die staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, is welkom als lid. ONE Twente zet zich in om ZP’ers beter zichtbaar te maken voor elkaar en voor potentiële opdrachtgevers. Belangenbehartiging, zichtbaarheid en deskundigheid zijn de kernwoorden.
Meer informatie over ONE Twente is te vinden op http://one-twente.nl/