partner in ondernemen
Deel deze pagina:

10 mei
2017

Starters uit Borne, Hengelo en Hof van Twente maken weer kans op de Startersprijs Midden Twente

Het is weer zover, de aanmeldtermijn voor de Startersprijs Midden Twente is weer geopend. Iedereen die in 2016 in de gemeente Borne, Hengelo of Hof van Twente is gestart met een eigen bedrijf maakt kans op de Startersprijs Midden Twente 2017. Het maakt niet uit welk bedrijf of wat het product of de dienst is, iedereen die met een nieuw bedrijf gestart is, kan winnen.

Een deskundige jury kiest uit alle aanmeldingen vijf genomineerden. De genomineerden ontvangen waardecheques die besteed kunnen worden aan promotie of verdere doorontwikkeling van het bedrijf. De winnaar ontvangt een cheque ter waarde van € 3.000,-, de andere vier genomineerden elk € 1.000,-. De winnaar ontvangt tevens een wisseltrofee van de Hengelose kunstenaar Ties Mulder. De beste 10 aanmeldingen krijgen daarnaast 10 uur coaching door ervaren ROZ coaches.

Waar let de jury op en wie zitten er in de jury >>

Op maandagavond 13 november 2017 wordt tijdens het Starterscafé in het Rabotheater in Hengelo bekend gemaakt wie van de genomineerden zich Starter van het jaar mag noemen. De organisatie van deze verkiezing is in handen van het ROZ.

Kent u een (succesvolle) starter die in 2016 in Hengelo, Borne of Hof van Twente gestart is met een eigen bedrijf en die volgens u kans moet maken op de Startersprijs? Of bent u zelf die succesvolle starter die wij zoeken?
Ga naar www.startersprijsmiddentwente.nl en vul het aanmeldformulier in. Aanmelden kan tot 1 september 2017.