partner in ondernemen
Deel deze pagina:

15 jul
2016

Starters uit Hengelo, Borne en Hof van Twente maken kans op Startersprijs Midden Twente

Iedereen die in 2015 in de gemeente Hengelo, Borne of Hof van Twente is gestart met een eigen bedrijf maakt kans op de Startersprijs Midden Twente 2016. Een prachtige manier voor een startend bedrijf om zich in de kijker te spelen.

Na zes succesvolle uitreikingen van de Startersprijs in Hengelo sinds 2009, werd vorig jaar het gebied uitgebreid: zowel starters uit Hengelo als Borne als Hof van Twente die in 2015 zijn gestart, maken nu kans om Starter van het jaar te worden. Het maakt niet uit welk bedrijf of wat het product of de dienst is.

Een deskundige jury kiest uit alle aanmeldingen vijf genomineerden. Daarbij let de jury op hoe het bedrijf van start is gegaan, wat de sociaal economische bijdrage aan de gemeente is, hoe het bedrijf zich na de start ontwikkeld heeft en waarom het bedrijf in Hengelo/Borne/Hof van Twente gevestigd is. Op maandagavond 14 november 2016 wordt tijdens het Starterscafé in het Rabotheater in Hengelo bekend gemaakt wie van de genomineerden zich Starter van het jaar mag noemen.

De vijf genomineerden ontvangen waardecheques die besteed kunnen worden aan promotie of verdere doorontwikkeling van het bedrijf. De winnaar ontvangt een cheque ter waarde van € 3.000,-, de andere vier genomineerden elk € 1.000,-. De winnaar ontvangt tevens een wisseltrofee van de Hengelose kunstenaar Ties Mulder. De beste 10 aanmeldingen krijgen daarnaast 10 uur coaching van een oud-ondernemer.
De organisatie van deze verkiezing is in handen van het ROZ.

Kent u een (succesvolle) starter die in 2015 in Hengelo, Borne of Hof van Twente gestart is met een eigen bedrijf en die volgens u kans moet maken op de Startersprijs? Of bent u zelf die succesvolle starter die wij zoeken? Vul hier het aanmeldformulier in. Aanmelden kan tot en met 1 september 2016.

Wilt u meer weten over de Startersprijs? Neem dan contact op met ons.