partner in ondernemen
Deel deze pagina:

23 sep
2019

Startersavond Twente samen met KVK op 16 oktober

Heb je plannen om een eigen bedrijf te gaan starten, of ben je al gestart? Dan sta je voor een spannende uitdaging, waarbij je veel zaken mag voorbereiden en regelen. Met welke regels krijg je te maken? Welke mensen en partijen kunnen jou helpen bij de start? Welke belastingvoordelen zitten er aan het ondernemerschap? Hoe kom je aan financiering? Zomaar wat vragen die er gesteld kunnen worden.

Herken je deze vragen? Meld je dan aan voor de gratis Startersavond in Almelo, op het gemeentehuis, op woensdag 16 oktober 2019 van 19.00 – 21.30 uur, Haven Zuidzijde 30 in Almelo. Ontvangst vanaf 18:30 uur.

We organiseren deze avond samen met de KVK. Ondernemers en deskundigen bieden een avond vol informatie, inspiratie en de mogelijkheid tot netwerken aan met andere (aspirant) ondernemers.

Tijdens deze avond is er ook een informatiemarkt met de partners van het OnderNemerSplein, ROZ, de Belastingdienst, gemeente Almelo, UWV, Qredits, Benelux Bureau voor Intellectuele Eigendom (BOIP) en KVK. Zij staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden met betrekking tot ondernemen en je te voorzien van de nodige informatie.

Aanmelden
Deelname is gratis maar je moet je wel even aanmelden in verband met een beperkt aantal plaatsen.
Aanmelden kan via de KVK >>

Bekijk hier de uitnodiging >>