partner in ondernemen
Deel deze pagina:

17 okt
2016

Starterscafé met gastspreker Dan LeFay en uitreiking Startersprijs op 14 november 2016

Na succesvolle eerdere edities organiseert Rabobank Centraal Twente samen met de gemeenten Hengelo, Hof van Twente en Borne, ROZ en de Kamer van Koophandel wederom een Starterscafé op maandagavond 14 november 2016 in het Rabotheater in Hengelo.

Het Starterscafé is hét platform voor iedereen die een bedrijf wil beginnen of maximaal drie jaar geleden is gestart in de gemeente Hengelo, Borne of Hof van Twente. Een plek waar starters andere ondernemers uit de regio ontmoeten, ervaringen kunnen delen en een waardevol netwerk opbouwen.

Vanaf 19.00 uur is de ontvangst en om 19.30 uur start het programma. Wethouder Michel Kotteman van de gemeente Borne verzorgt de opening. Ditmaal is spreker en illusionist Dan LeFay te gast. We maken allemaal gebruik van beïnvloedingsprincipes. Of je nu een klant de voordelen van jouw product wilt aantonen of je kinderen ergens van wilt overtuigen. Dan LeFay neemt de aanwezigen mee in de fascinerende wereld van invloed en overtuiging. Een inspirerende presentatie met veel humor en verwondering.

Vervolgens wordt de Startersprijs Midden Twente 2016 uitgereikt. Alle ondernemers die in 2015 gestart zijn met een eigen bedrijf in de gemeente Hengelo, Borne of Hof van Twente maakten kans op de titel ‘Starter van het jaar’. De jury koos uit alle aanmeldingen de volgende vijf genomineerden: Beautystudio by Marloes, Direct Sushi, Erve het Geurts en Glenn Ross Puro Gusto uit Hengelo en Den Soeten Inval Bed & Breakfast uit Delden. Tijdens het Starterscafé wordt de winnaar bekend gemaakt.

vijf-genomineerden-sp2016

Vanaf 21.15 uur is er volop de gelegenheid om te netwerken met elkaar onder het genot van een hapje en drankje en in gesprek te gaan met de organiserende partijen, de genomineerden en winnaar van de Startersprijs.