partner in ondernemen
Deel deze pagina:

21 okt
2015

Starterscafé met Karen Romme en uitreiking Startersprijs op 10 november

Op 10 november 2015 organiseert Rabobank Centraal Twente samen met de gemeenten Hengelo, Hof van Twente en Borne, ROZ en de Kamer van Koophandel voor de derde keer een Starterscafé in het Rabotheater in Hengelo. De eerste twee edities waren zeer succesvol met beide keren ruim 100 bezoekers.

Het Starterscafé is hét platform voor iedereen die een bedrijf wil beginnen of maximaal drie jaar geleden is gestart in de gemeente Hengelo, Borne of Hof van Twente. Een plek waar starters andere ondernemers uit de regio ontmoeten, ervaringen kunnen delen en een waardevol netwerk opbouwen.

Vanaf 19.00 uur is de ontvangst en om 19.30 uur start het programma. Ditmaal is Karen Romme te gast. Zij verzorgt een presentatie over Calimeromarketing en hoe je dat in de 3.0-netwerkeconomie praktisch kunt toepassen. Aan de hand van haar tien spelregels legt Karen beeldend uit wat je als ondernemer moet proberen te bereiken en hoe je dat kunt doen.

Vervolgens wordt de Startersprijs Midden Twente 2015 uitgereikt. Na zes succesvolle uitreikingen van de Startersprijs in Hengelo sinds 2009, is dit jaar het gebied uitgebreid: alle ondernemers die in 2014 gestart zijn met een eigen bedrijf in de gemeente Hengelo, Borne of Hof van Twente maakten kans op de titel ‘Starter van het jaar’. De jury koos uit alle aanmeldingen de volgende vijf genomineerden: FoodBelts B.V. uit Borne, MY66 uit Goor en Smart2IT, Snappshot en Vandaag concept store uit Hengelo. Tijdens het Starterscafé wordt de winnaar bekend gemaakt.

Vanaf 21.15 uur is er volop de gelegenheid om te netwerken met elkaar onder het genot van een hapje en drankje en in gesprek te gaan met de organiserende partijen en de genomineerden en winnaar van de Startersprijs. Aanmelden voor het Starterscafé kan tot 10 november via rabobank.nl/centraaltwente. Toegang is gratis en een introducé is van harte welkom.