partner in ondernemen
Deel deze pagina:

14 okt
2018

Starterscafé met uitreiking Startersprijs Midden Twente en Emiel Nijenhuis over Generatiedenken op 12 november 2018

Op 12 november 2018 organiseren Rabobank Centraal Twente, de gemeenten Borne, Hengelo en Hof van Twente en het ROZ het Starterscafé in Schouwburg Hengelo.

Het Starterscafé is hét platform voor iedereen die een bedrijf wil beginnen of kort geleden is gestart. Het is een plek waar jij andere ondernemers uit de regio ontmoet, ervaringen kunt delen en een waardevol netwerk opbouwt.

PROGRAMMA Starterscafé

19.00 uur: Ontvangst
19.30 uur:
> Opening door wethouder Mariska ten Heuw van Gemeente Hengelo
> Kennismaking met StarteninTwente.nl
> Emiel Nijenhuis – Anders kijken naar ondernemerschap, door een Generatiebril
> Uitreiking Startersprijs Midden Twente
21.30 uur: Netwerken met hapje en drankje

StarteninTwente.nl
Je maakt kort kennis met hét nieuwe online platform voor Twentse starters. Op StarteninTwente.nl vind je als starter alle informatie en tools die je nodig hebt. En kom je in contact met andere starters en ondernemers.

Workshop ‘Marketingkaarten’ – door InnoValor en ROZ
(voorafgaand aan het Starterscafé van 18.30 – 19.15 uur)
Hoe bereik jij je klant? ‘Marketingkaarten’ is één van de tools op StarteninTwente.nl die je helpt te bepalen wat nodig is om jouw bedrijf zo goed mogelijk in beeld te brengen bij je klanten. Wil jij deze workshop voorafgaand aan het Starterscafé volgen? Stuur dan een mail naar info@rozgroep.nl o.v.v. ‘workshop Marketingkaarten’. Wees er snel bij, er zijn maar 20 plaatsen beschikbaar.

Emiel Nijenhuis
Emiel is generatiestrateeg en directeur van Koffie & Bubbels. Hij verzorgt tijdens het Starterscafé een Generatie Proeverij. Je krijgt inzicht in de waarden, opvattingen en handelwijzen van de verschillende generaties, en de impact daarvan op ondernemerschap. Waar komt Generatiedenken vandaan en wat betekent dit voor mens en organisatie? Met deze kennis kun je ontdekken wat dit betekent voor marketing, communicatie en samenwerking met je klanten.

Uitreiking Startersprijs Midden Twente 2018
Dit is het spannendste onderdeel van de avond voor de vijf genomineerden: Danceworkx Studio en De Keukenbaas uit Borne, Hexapoda en IMH Twente uit Hof van Twente en Huisartsenassistentie Twente uit Hengelo. Alle ondernemers die in 2017 gestart zijn met een eigen bedrijf in de gemeente Borne, Hengelo of Hof van Twente maakten kans op deze prijs. De jury koos uit alle aanmeldingen deze vijf genomineerden. Tijdens het Starterscafé wordt de winnaar bekend gemaakt.

Locatie
Schouwburg Hengelo, Beursstraat 44 in Hengelo

Aanmelden via rabobank.nl/ct
Wil jij ook deze inspirerende Generatieproeverij van Emiel Nijenhuis meemaken en ben je benieuwd wie de winnaar is van de Startersprijs Midden Twente? En wil jij netwerken met andere starters?
Meld je dan snel aan via rabobank.nl/ct

De toegang is gratis en een introducé is van harte welkom.
Wij ontmoeten je graag op maandag 12 november a.s!